Så där ja..

Japp, nu känner jag mig duktig och uppdaterar i god tid :-)

Snabbresumé av de närmsta dagarna:

I torsdags var jag hos Maria och såg Timrå vinna säsongens första elitseriematch helt överlägset! Tack för en mysig kväll Mia!

Lördagen startade med en sväng till kusin Wille och moster Pernilla och sedan kom fam Svanbäck för en trevlig dag och kvälls umgänge :-)! Jon och Danne kämpade med polermaskinen och fixade till bilarna medans jag och Moa ordnade en riktigt smaskig middag!

Igår var Johanna och Anton här på lunch och småttingarna fick busa och leka lite medans mammorna fick prata lite strunt :-)!
På kvällen for vi ut till fam Westerberg och blev bjudna på middag! Man tackar och bockar!! :-)

Idag har jag varit duktig och bokat in vaccinering för hela glada familjen inför vår mycket efterlängtade utlandsresa i vinter... :-)
Peppe har även varit på 1-års kontroll... Han är så stor o fin min pojke så, 82cm och 12,8 kg :-) men helt proportionelig så allt var så bra! Men att ta sprutor var inge kul alls, han visade vilken gaphals han är och imponerade nog på läkaren ;-P!
Sen blev det en sväng på birsta, ny overall till Ecke mm..

Nu sover liten och större ser på "bompa" så en annan kan andas en stund innan det är dax för nästa arbetspunkt; middag :-)!

Imorgon fyller bästa mamma Mona 58 år så då blir det kalas!! Grattis Mammsen!!!

Ha det tills nästa gång...
Sötisarna Erik o Iza!!


Bästaste Mammsen!!!Kommentarer
Postat av: Louella

Men nu är det inte god tid längre!! ;-)

2010-10-24 @ 13:13:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0